Line Homdrom Rusten har meldt overgang fra 1. divisjonsklubben Grane Arendal til eliteserieklubben Önnereds HK. Den toårige avtalen trer i kraft fra 1. august. Line Homdrom Rusten har meldt overgang fra 1. divisjonsklubben Grane Arendal til eliteserieklubben Önnereds HK. Den toårige avtalen trer i kraft fra 1. august. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Sørlending til svensk eliteserie

Arendalitten Line Homdrom Rusten (19) har signert for den svenske eliteserieklubben Önnereds HK.

GÖTEBORG/ARENDAL: – Line er en talentfull ungdomslandslagsspiller fra Norge som begynner å studere i Göteborg til høsten. Parallelt med studiene ønsker Line å fortsette å utvikle seg og ta neste skritt i håndballkarrieren, noe vi også har stor tro på at hun vil gjøre. Ettersom vi ser stort potensial i Line, er vi glade for at hun har valgt Önnered for de kommende sesongene, sier elitesjef Peter Larsson.

Önnereds trener Kristian Berndtsson følger opp:

– Line er en temposterk kantspiller som kan spille både ener og toer i forsvar. Som mange unge norske håndballspillere elsker hun å trene og har et ønske om å stadig bli bedre. Til tross for sin unge alder er hun ei moden jente som vi tror kan bli en toppspiller i den svenske eliteserien på sikt. Vi har bare fått positive lovord om Line som person, og jeg er overbevist om at hun vil passe godt inn i troppen vår de kommende sesongene.

Line selv gleder seg til den nye utfordringen:

– Jeg håper å utvikle mine individuelle ferdigheter som spiller, men samtidig være med å utvikle et lag. Jeg håper å kunne bidra med seriøsitet og vilje på treningsfeltet, i tillegg til å lage god stemning i laget. Jeg ser veldig fram til å flytte til Göteborg og få nye utfordringer, samt å møte jentene og klubben.

Denne artikkelen ble først publisert her