Lyngdøl klar for «hatkamp»

Lørdag skal Stanley Hofstædter bokse returmatch mot Ben Waddington i England. Sist de to møttes, ble Waddington disket.

Publisert: Publisert:

Lyngdølen Stanley Hofstædter (42, til høyre) skal lørdag bokse returkamp mot engelske Ben Waddington. De møtte hverandre også i november, og også da i Manchester. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Dag Ormkleiv
    Team Hofstædter

Det var etter å ha slått til Hofstædter bakfra at Waddington ble disket. Ettersom kampen ikke ble gjort gjeldende, ble Hofstædter heller ikke tilkjent noen seier, og han er derfor svært revansjlysten.

Dårlig stemning

Det har vært høy temperatur foran dette returmøtet og kampen markedsføres som «årets hatkamp». Nærmere 2000 tilskuere har kjøpt billetter, blant dem flere nordmenn. Tusenvis har også fulgt «oppfyringen" i sosiale medier og kampen er flyttet opp på main card-et, like før tittelkampene. Hofstædter sier følgende før matchen:

– Dette returmøtet har jeg ventet lenge på. Hendelsen i november var irriterende nok, og alt drittpratet i mellomtida har bare vært med å drive det til kokepunktet.

Hofstædter gleder seg til lørdagens returmatch. Foto: Privat

Godt forberedt

– Vi er to veldig forskjellige typer, så det er ikke rart det er spenning mellom oss. Jeg har forberedt meg på denne kampen bedre enn sist gang. Vi har studert hans tidligere kamper og vet hvilke svakheter han har.

– Denne gangen tar jeg ikke for gitt at det er fair play inne i bildet. Jeg er overbevist om at jeg har rette oppskriften på seier, og sammen med coach Ronny Hansen har jeg kampplanen klar.

Les mer om Stanley Hofstædter her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Boksing
  2. Stanley Hofstædter