Mandal-turnere i flere stevner

Mandals Turnforenings apparatturnere på gutteklassen har på kort tid vært på tre stevner.

Publisert: Publisert:

Fra venstre: Bendik Lunde Andersen (11), Benjamin Ilebekk (12), Nikolas Støle Valvik (11), Dorian Tambi Eidsether (11) og Ask Spinnangr  (11). Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Christine Bentsen, Mandals Turnforening
Denne artikkelen er over ett år gammel

Helgen 8–10. mars var fem turnere på norgescup i Bergen og konkurrerte mot landets beste apparatturnere i klassen rekrutt (11 og 12 år). Dette var første nasjonale stevne for guttene, og de gjorde en veldig god innsats. Flere av guttene økte vanskelighetsgraden på øvelsene sine, som også ga gode poeng hos dommerne. Samlet ble Mandals Turnforening sine gutter nummer sju i lagkonkurransen av totalt 16 lag, så både trenere og turnerne var stolte av resultatet.

Den 24. mars stilte 11 gutter til stevne i Agderpokalen i Grimstad. De var fordelt på seks aspiranter (8 – 10 år) og 5 rekrutter (11 og 12 år). Igjen var det sterk innsats i alle apparatene, og guttene viser tydelige framskritt for hver konkurranse de deltar i.

Igjen gjorde rekruttene et solid stevne og tok 2. plass i lag konkurransen, foran sterke apparatturnere fra Arendal, og kun slått av turnere fra Kristiansand.

Den 25. mai var igjen alle guttene i aksjon. Til Holmen Turnstevne stilte vi med fem aspiranter og fem rekrutter. Dette var et stort stevne med veldig mange turnere, spesielt i de yngre årsklassene. Blant aspirantene var det stor stemning og de leverte solid innsats alle mann. Rekruttene forbedret sine karakterer for 5. stevne på rad, noe både turnerne og trenere var veldig stolte av. I lagkonkurransen kom de på tredjeplass av fem lag.

Mandals Turnforening har vært den klart største gruppa med turnere på guttesiden i alle stevnene, og viser at turnmiljøet for apparatturnere virkelig blomstrer i Mandal.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Mandals Turnforrening
  2. Turn