UTØVERBLOGG: Hei og takk for sist. Jeg er på vei til loano og innveiingen er kl 20.00 i kveld. Kampene er i morgen kveld. Kampene er i Loano, i Liguria, Italia. Søndag fikk treneren min tilsendt en legeattest av treneren til min motstander i Loano, Isabella Ratti. Hun har fått påvist en infeksjon og ikke kan stille til kamp i helgen. Det var selvfølgelig veldig frustrerende på så kort varsel, og det hadde vært veldig kjipt om jeg ikke hadde fått kamp nå. Det har er ofte vanskelig å finne en erstatter på så kort tid, og jeg måtte innse at jeg kanskje ikke fikk vite før slutten av uken om det ble kamp eller ikke.

Heldigvis fant vi en løsning. En revansjesugen italiener takket ja til kampen. Hun skulle gått kamp helgen før, men hennes motstander trakk seg i siste liten.

Det blir altså en rematch mot Jessica Puglisi som jeg møtte i Frankrike i juli. Hun har gitt uttrykk tidligere for at hun ønsket en rematch, og det får hun nå!

Foto: Tonje Jakobsen

I Frankrike møttes vi på nøytral grunn. Nå skal jeg møte en italiener i Italia. Jeg vet at jeg må overbevise. Det å møte en motstander man har møtt før, har selvsagt både fordeler og ulemper. Det gir ikke trygghet i form at jeg tar lett på det siden jeg vant forrige kamp. Jeg er forberedt på å møte en motstander som er sulten på revansj, og jeg skal være skjerpet og fokusert. I kamp kan alt skje. Jeg føler meg bra mentalt, og jeg det trigger meg å endelig gå kamp igjen.

Siden det bare er kort tid til kamp, gjøres det ikke noen spesielle endringer i treningen med tanke på at motstanderen ble endret. Den harde oppkjøringen nå fullført og det som gjenstår er finpuss og mentale forberedelser. Jeg føler meg sterk og klar!