Samtlige Tjomsland-juniorer har vunnet

Tre år gamle Våler Nikolai var nok en imponerende vinner signert Øystein Tjomsland. Med onsdagens triumf har samtlige av sørlandstrenerens juniorer som har startet vunnet løp!

Øystein Tjomsland fra Søgne (47) har en fenomenal 2015-årgang på trappene. Onsdag kveld vant 3-åring nummer seks for året. Foto: Richard Ekhaugen

Brukergenerert innhold

Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark
Publisert:

TØNSBERG: Det er få som kan matche fremgangene til supertrener Øystein Tjomsland. Hans vitenskaplige sett å trene unghester på har de siste årene gitt fantastiske resultater. 2015-årgangen tegner til å bli den beste noensinne for 47-åringen fra Søgne.

Da Våler Nikolai vant sitt debutløp på Jarlsberg onsdag kveld, opprettholdt han Tjomslands fantastiske statistikk for sine juniorer; samtlige 3-åringer, seks i antallet, som har kommet til start har vunnet løp!

- Han er knakende god, Våler Nikolai!, proklamerte TV-kanalen Rikstoto Direktes Stian Hallenstvedt da Tjomsland-traveren tok en råsterk seier på 1.32,0/2100 meter.

- Han er grønn og har trengt tid på å få satt kroppen, men det er en hest med voldsom utvikling i, fastslo Tjomsland selv på seremoniplass etter løpet.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785