Kristiansand-stupere med medaljefangst i nordisk

Philip Fosseng Sandve og Emil Ruenes Jacobsen bidro sterkt til at Norge ble nest beste nasjon i nordisk mesterskap i stup.

Publisert:

Phillip Fosseng Sandve (f.v.) og Emil Ruenes Jacobsen fra Kristiansand Stupeklubb vant sølv sammen i to synkronøvelser. Emil vant også bronse individuelt. Foto: Arne Tellefsen

Brukergenerert innhold

  • Arne Tellefsen, Kristiansand Stupeklubb
Denne artikkelen er over to år gammel

JÖNKÖPING, SVERIGE: Philip og Emil har den senere tiden satt sammen et solid program i sine synkro-øvelser. Guttene har jobbet målrettet og hardt mot dette stevnet og kunne i helgen høste frukter av innsatsen, som resulterte i sølvmedalje både på 3 meter svikt og på 10 meter tårn.

Emil stupte også veldig bra i sin individuelle 10 meter tårn konkurranse, og han havnet her til slutt på 3. plass som er et solid resultat i nordisk sammenheng.

Philip Fosseng Sandve (f.v.), Emil Ruenes Jacobsen og Lasse Jørgensen. Foto: Fredrikke Hansen

Lasse Jørgensen var også med fra Kristiansand Stupeklubb og dette var hans debut på landslaget. Lasse var tatt ut til å stupe både svikt og tårn og gjorde her en meget bra innsats, men klarte dessverre ikke å nå helt opp i toppen i sine konkurranser.

Guttenes innsats har vært meget bra som totalt sett resulterte i at Norge ble nest beste nasjon i mesterskapet.

Philip og Emil i aksjon i 3 meter svikt synkronstup. Foto: Fredrikke Hansen

Totalt tok Kristiansand Stupeklubb følgende medaljer under nordisk mesterskap:

Emil Ruenes Jacobsen: To sølv, en bronse
Philip Fosseng Sandve: To sølv

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand Stupeklubb