Blir Tønnessens erstatter i Jerv

Venstrebacken Jørgen Solli (23) er klar til spill allerede i søndagens kamp mot serieleder Aalesund.

Jørgen Solli kommer fra 2. divisjonsklubben Nardo og får draktnummer 18 i Jerv. Foto: Trond Christoffersen 

Brukergenerert innhold

Trond Christoffersen
FK Jerv
Publisert:

GRIMSTAD: Etter Kristoffer Tønnessens overgang til IK Start denne uka, har jakten på hans erstatter blitt intensivert – og mange spillere har blitt kartlagt.
Og valget falt på en 23 år gammel trønder. Jørgen Solli.

– Vi får inn en kvikk back, med god fot som vil passe godt i spillet vårt og tilføre oss styrke både offensivt og defensivt. En spennende ung spiller, som er klar for det neste nivået. Og som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, er analyserapporten fra Jervs assistenttrener "Mini".

Solli kommer fra PostNord klubben Nardo, og vi vil takke for deres velvilje og positivitet rundt Jørgens overgang til FK Jerv.
Han står med nesten 100 kamper i 2. divisjon (PostNord) og har tidligere spilt juniorfotball i Rosenborg. Nå er det gult og blått som gjelder i tiden framover.

– Jeg er en rolig og sindig trønder utenfor banen, men er offensivt anlagt som spiller. Jeg er rask og god med ball, og liker godt å bidra offensivt. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med alle i og rundt Jerv, og er veldig klar for det neste nivået i fotballen, sier vår nye venstreback.

Han trekker også fram de positive omtalene om Jervs fotball, klubbens miljø og lange tradisjoner som viktig for sitt klubbvalg.

Han vil bli spilleklar allerede til søndagens kamp mot Aalesund borte, og gleder seg til å starte på sin Jerv-karriere og møte sine nye lagkamerater på treningen fredag ettermiddag.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785