Sjansebonanza i Jerv-Sandnes Ulf

Til tross for sjanser i fleng, endte det 0–0 i søndagens 1. divisjonskamp på Levermyr.

Publisert:

Chuma Anene og Jerv måtte nøye seg med poengdeling på hjemmebane søndag. Foto: Jan Skaregrøm

Brukergenerert innhold

  • Petter Lauvrak
    FK Jerv
Denne artikkelen er over ett år gammel

GRIMSTAD: Hjemmelaget åpnet klart best og var det dominerende laget de første 25–30 minuttene. Jerv skapte også store sjanser, men målet uteble. Den største var det kanskje Ole Marius Håbestad som fikk da han headet fra fem meter, men Ulf-keeperen vartet opp med en meget god redning. I løpet av det siste kvarteret av førsteomgang kom bortelaget mer med i kampen, og hadde også noen gode muligheter til å ta ledelsen. Men det sto altså 0–0 til pause.

– I den andre omgangen blir det mer stillingskrig hvor vi ikke klarer å få det endelige gjennombruddet. Det er to lag utpå der som jobber og sliter, ganske typisk OBOS-kamp, sa Jerv-trener Arne Sandstø etter kampen.

– Vi har nok av sjanser til å avgjøre kampen. Sandnes Ulf er en større klubb enn oss med mye mer ressurser enn det vi har, men jeg vil ikke si meg mer enn OK- fornøyd i dag, konkluderer Sandstø.

Kommende seriekamp er på Ågotnes idrettsanlegg søndag klokka 18, mot Nest-Sotra.

PS! Etter 11 spilte kamper ligger Jerv på åttendeplass i 1. divisjon med 15 poeng. Aalesund topper med 29 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Sandnes Ulf
  2. FK Jerv
  3. Fotball 1. div
  4. Fotball