Kristoffer Pettersen til topps i Skikarusellen

Kristoffer Pettersen fra Flekkerøy var raskest på rulleskiene i årets andre renn i Skikarusellen.

Publisert:

Fra starten av rulleskirennet i rulleskiløypa på Kongsgård tirsdag kveld. Fra venstre: Pål Torgersen, Kristoffer Pettersen, Rasmus Morvik, Nils Gjelsten og Magne Dølemo. Foto: Sverre Larsen

Brukergenerert innhold

  • Sverre Larsen
    Bedriftsidretten Agder

KONGSGÅRD: Før styrtregnet virkelig slo til tirsdag kveld var forholdene gode for å gå på rulleski i løypa på Kongsgård. Deltakerne gjennomførte seks runder à 1, 2 kilometer. Seks gikk på tid, resten (17 personer) på fullført. Deltakerantallet var sju færre enn i sesongpremieren sist tirsdag. Kristoffer Pettersen var denne gang raskest i klassisk stil mens Thor Sangesland var kjappest i fristil.

Se resultatene klassisk stil

Se resultatene fristil

Se resultatene trimklassen

Kristoffer Pettersen Foto: Sverre Larsen

Kristoffer Pettersen (36), vinneren av rennet i klassisk stil.

Hvor lå utfordringene i dag?

-Jeg var uheldig like før start og knekte håndtaket på den ene staven. Jeg måtte derfor tviholde på den staven. Det var ei grei løype, med motvind enkelte steder.

Rasmus Morvik Foto: Sverre Larsen

Rasmus Morvik (74)

Hva er dine mål med sesongen?

– Det er å gå Sesilåmi og konkurrere litt i ulike renn. Og ellers er det viktig å være med på karuseller. Det er første gang jeg er med, men jeg har observert hvor fort folk går på rulleski. Det er noen spreke, og man får brynt seg.

Jon S. Viervang Foto: Sverre Larsen

Jon S. Viervang (59), arrangør fra Sparebanken Sør

Hva venter vi på nå?

– Det er primært snø, og kanskje kommer vinteren en gang i år også? Det er heldigvis mulig å gå på rulleski på Kongsgård, og det bør vi verdsette!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Skikarusellen
  2. Langrenn
  3. Rulleski