Mandalitt imponerte i rankingstevne

Christer Andersen fikk 2. premie i single og 3. premie double i U15-klassen i Haugerud.

Publisert: Publisert:

Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb i aksjon. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Trond Atle Syvertsen
    Mandal Badmintonklubb

HAUGERUD: Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb fikk 2. premie i single, 3. premie i double og i mixed double ble han og makkeren slått ut av vinnerne i en jevn tre-setter i klassen u15a.

Det var stilt store forventninger til Christer, som var rangert som den andre beste spilleren i turneringen. Han fikk det ikke helt til å stemme i denne første turneringen og hanglet videre kamp etter kamp og klarte å nå finalen i singel. Det ble det et surt tap etter en jevn kamp over tre sett.

Christer Andersen og doble-makker Thomas Dihn. Foto: Privat

Verken trenerne eller Christer selv er fornøyd med helgen da han ikke fikk vist seg fra sin beste side. Trenerne fikk mange svar på hva han bør trene på framover mot norgesranking i Kristiansand i u17a om tre uker. Mandal stiller her med fem spillere i u17 og to spillere i senior elite

Bawi Rakha spilte sin første rankinturnering. Foto: Privat

Bawi Rakha fra Mandal Badmintonklubb debuterte i norgesrankingen i u15a etter å ha spilt i åtte måneder. Han klarte seg overraskende bra etter å ha vært veldig nervøs i første kamp. Han gikk videre fra puljespillet, men var skadet i neste kamp så det ble tap.

Christer Andersen viser fram premien. Foto: Privat

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Mandal Badmintonklubb
  2. Badminton