Bra laginnsats ga gode resultater.

Lørdag var det NC4 i Stjørdal. En tøff løype på 100 km (5 runder av 20 km) med totalt 2000 høydemeter. Laget syklet offensivt med først Turid Korshavn i et bruddforsøk som ble kjørt inn ganske fort, deretter gikk Julie Solvang kontra og satt i brudd nesten en hel runde med Vibeke Dybwad fra CK Victoria. Deretter kom Camilla Ellefsen seg av gårde sammen med tre ryttere fra CK Victoria.

I feltet bak satt Birgitte Ravndal, Turid og jeg og kontrollerte sammen med resten av CK Victoria. Bruddet holdt unna, men både bruddet og hovedfeltet, som var svært redusert, sprakk opp i siste bakke. Camilla klarte ikke å henge med de sterke CK Victoria-rytterne siste bakke og endte som nr. 4. Turid ble nr. 6 etter å ha fått noen få sekunder på gruppen til Birgitte og meg, Birgitte ble nr. 8 og vant spurten i denne gruppen etter opptrekk fra meg, og jeg havnet selv på 13. plass. Julie kom inn et stykke etter hovedfeltet. Fire ryttere blant topp 13 er absolutt godkjent!

Fra rankingrittet i Levanger sentrum: Julie Solvang på hjulet til Siren Wulff

Søndag var det rankingritt i form av gateritt, 35 minutter + 3 runder. Det var høy fart og 12 nittigraderssvinger pr runde som var på 1,5 km. Ikke alle Grimstad-rytterne er like komfortable med gateritt, men det er Birgitte Ravndal, som smalt til med en 3. plass! Videre kom Turid, Julie og jeg på henholdsvis 10., 11. og 12. plass (Camilla brøt). Igjen bra innsats!

Forut for norgescuphelgen var laget representert med hele åtte ryttere på historiens første Sandefjord Grand Prix for damer (gateritt). Lyn, torden og øsende regn før start gjorde at det var svært utfordrende å sykle i Sandefjords gater. Hitec, som er Norges eneste profflag, stilte mannsterke og tok de fem første plassene. Birgitte Ravndal havnet på en flott 7. plass, mens Camilla skled og veltet i god posisjon tre runder fra mål.

Birgitte Ravndal nr. 3 i gaterittet.