Vi startet kampen med 11 spillere fra den store A-stallen, som har blitt en vane i det siste, i motsetning til tidligere år. Det startet tett og jevnt, Flekkefjord presset hardt og høyt, og det var flere feilpasninger og tøffe taklinger enn målsjanser første halvdel av første omgang. Det forløsende målet kom etter 27 minutter. Kristoffer Syvertsen fikk lagt inn fra høyre og Kawsu Jabai scoret på sin egen retur fra keeper.

Drøye ti minutter senere la Kristoffer på til 2-0 med et skudd fra 14-15 meter, etter høylytte protester fra gjestene som mente han brukte hånden da han mottok pasningen fra Ole Marius Gundersen fra dødlinjen. Peder Karlsen la raskt på til 3-0 mens denne reporteren fortsatt holdt på å notere forrige mål på telefonen.

Til andre omgang kom det innpå flere lokale, lovende unggutter. Sondre Nordhagen er tatt opp i A-stallen og fast inventar her, Børge Engesland jobber seg tilbake etter et år med mye skader, og 2000-modellene Ishan Skårdal, Stian Aabel og Lucas Næss gjør seg ikke bort på dette nivået. Iman Mafi kom også innpå etter hvert, han ble skadet like etter han kom til klubben i vår og sesongdebuterte først nå.

Syvertsen skyter fra 14-15 meter og scorer.

Flekkefjord fikk et fortjent mål etter 56 minutter. Asle Liland, som spilte i Vindbjart høsten 2014, chippet en fin ball inn i feltet til Eirik Osen, som satte den forbi Aleksander Lie, i motsatt hjørne. Noen få minutter senere satte Børge Engesland inn 4-1 med kneet, kontant i krysset direkte fra en corner. Selv om Flekkefjord hang godt med i kampen, klarte de ikke å spille seg til særlig med store sjanser og seieren var aldri truet etter første omgang. Peder Karlsen var nærmest å gjøre seiersmarginen større, med to forsøk i stolpene.

Noen nedturer fikk vi i likevel i andre omgang. Kawsu og Lucas hinket ut med skader og Børge pådro seg to gule kort, og avsluttet kampen ti minutter før resten. Lyngdal tapte overraskende mot Donn på lørdag, så nå er vi bare to poeng bak. MK slo Vigør i kveld og henger på tre poeng bak oss. Ny hjemmekamp neste mandag, da mot nettopp Mandalskameratene.

Tabellen i 4. divisjon Agder

Laget vårt: Aleksander Lie, Joachim Holberg Eriksen, Daniel Tveitaa Johansen, Lars Djuve Båtsvik, Ole Marius Gundersen, Hans-Robin Enoksen, Daniel Goa Utgård, Magnus Langerud, Kristoffer Syvertsen, Kawsu Jabai, Peder Andres Åsemoen Karlsen. Innbyttere: Sondre Nordhagen, Stian Aabel, Ishan Skårdal, Børge Engesland, Lucas Næss og Iman Mafi.