Thelma med to NM-gull på hjemmebane

Thelma Baatz Strandberg sikret gull både på en meter og i allround i helgas stup-NM i Kristiansand.

Publisert:

<p>http://lokalsporten-media.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2016/03/thelma.jpg</p>

Brukergenerert innhold

  • Arne Tellefsen, Kristiansand Stupeklubb
Denne artikkelen er over fire år gammel

Fra arrangørklubben Kristiansand Stupeklubb var Thelma den eneste som stilte flere dager. Hun stupte bra i forhold til forventninger og tok med seg bra med medaljer. Thelma tok gull på en meter, sølv i tårnet og bronse på tre meter. Hun fikk dessuten gull i allroundkonkurransen. Det er alle forsøkene sammenlagt.

Thelma er nyoperert i bihulene og har bare kunne trent begrenset de siste tre ukene før stevnet. Utfordringen med bihulene har hun hatt i mange år, og i begynnelsen av februar bestemte man seg for å ta operasjonen. Nå er Thelma klar igjen til nye utfordringer og håper å reise til USA for å trene og gå på universitet. Da vil hun komme inn i et profesjonelt system, som vil kunne gi henne mange gode år fremover på høyt internasjonalt nivå.

Philip Sandve og Mikkel Bentzrud Rasch stupte tre meter på fredag for å få kjenne på hva NM senior var. De tok 6. og 7.plass. Etter det måtte de dra på en konfirmasjonsleir og kunne ikke stupe resten av mesterskapet.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand Stupeklubb
  2. Stup