Lindland fornøyd etter Dubai-løpene

Roar Lindland suste inn til en åttende-, sjuende- og sjetteplass i pro-klassen i helgas Porsche GT3 Cup Challenge i Dubai.

Publisert:

Lyngdølen Roar Lindland (41) avsluttet sesongen på en fin måte i helga. Foto: Porsche

Brukergenerert innhold

  • Team Roar Lindland
Denne artikkelen er over ett år gammel

41-åringen fra Lyngdal har i årets Porsche Supercup kjørt i ProAm-klassen, men da han ble invitert som gjestefører i Dubai, ble han klasset opp til pro-klassen. Dermed måtte Lindland ta opp kampen mot de lokale favorittene som har kjørt mesterskapet i Midt-Østen i flere år:

– Ja, det ble en skikkelig utfordring, men det var en morsom utfordring. Dubai Autodrome er teknisk krevende, men jeg likte den godt. En utfordring var ørkensanden som blåser inn på banen. I idealsporet er det ok, men utenfor er det glatt og dermed blir forbikjøringer vanskelig.

Roar Lindland drev fortsatt og lærte banen under den første kvalifiseringen, noe som gjorde at han startet litt bak i feltet. I alle de tre løpene viste imidlertid føreren til Walter Lechner Racing Team et godt tempo, og kjørte seg oppover i feltet.

Foto: Porsche

– Mesterskapet holdet et høyt nivå, og førerne i toppen kjører fort. Men jeg hang godt med på tempoet, og er veldig fornøyd med tempoet. Det var en fin avslutning på sesongen.

Foto: Porsche

Nå er sesongen definitivt over for Roar Lindland. Han har ingen planer om å kjøre flere løp i Porsche GT3 Challenge Middle-East, men er godt i gang med å planlegge neste sesong.

– Som jeg har sagt tidligere håper jeg å ha et program klart før jul. Jeg har noen tilbud, og vurderer frem og tilbake, avslutter Roar Lindland som i år vant ProAm-mesterskapet i Porsche Supercup og ble nummer tre i Porsche Carrera Cup Scandinavia.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Racing
  2. Roar Lindland