Jerv med stortap

Jerv tapte 5-0 i onsdagens seriekamp borte mot Ranheim.

Publisert: Publisert:

Jerv røk onsdag på sitt tredje strake tap i 1. divisjon. Foto: Jan Skaregrøm (arkivfoto)

Brukergenerert innhold

  • Victoria Nikolaisen
    FK Jerv

TRONDHEIM: De første ti minuttene av kampen kom vi godt i gang, og vi holdt press på Ranheim. Vi kom dog kun til noen halvsjanser, som på en god dag kanskje kunne gått vår vei. Etter 11 minutter gikk så hjemmelaget opp i føringen, etter en scoring fra Mads Reginiussen fra rundt 11 meter. Da det var spilt 14 minutter, hadde vi en god mulighet til å utligne, men headingen på hjørnesparket gikk i nettveggen. 

Da det var spilt 31 minutter, økte Ranheim ledelsen til 2-0 ved Michael Karlsen. Også denne gangen kom scoringen etter et innlegg. Resten av omgangen var vi meget upresise og fikk ikke mye ut av de hjørnesparkene eller halvsjansene vi produserte. Vi hadde en del å gå på både offensivt og defensivt. 

Da det stod 51 spilte minutter på tavlen, bare seks minutter etter hvilen, økte Ranheim ledelsen til 3-0. Ranheim spilte seg rundt på kant, og fikk slått inn til en umarkert Erik Tønne som plasserte ballen nede i hjørnet. Vi forsøkte å skape noe offensivt, men vi ble altfor upresise i avleveringene. Defensivt slet vi med å henge med Ranheim når de kom i høyt tempo, og da det var spilt 71 minutter økte Ranheim igjen, og stillingen var da 4-0. Denne gangen var det Christian Eggen Rismark som nettet. Da det var spilt 89 minutter, økte Ranheim til 5-0 ved Ole Sæter, som også ble sluttresultatet.

Jervs assistenttrener Jahn Robert Holmgren sa følgende etter kampen:

– Dette var en tung kveld. Vi er greit med spillemessig gjennom kampen, men er altfor svake i begge bokser. Utrolig skuffende at vi ikke klarer å være konkurransedyktige i dag.

Se kampfakta her

Etter 24 kamper ligger Jerv på 8. plass med 31 poeng.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785