For femte året på rad arrangerte KSK junior-NM i sandvolleyball. Anlegget like ved Gimlehallen er et av landets fineste, største og beste anlegg for sandvolleyball og alle 15 banene var i bruk for å få gjennomført arrangementet.

Junior-NM er delt i to ulike mesterskap. Først arrangeres mesterskapet for U15 og U19, mens U17 og U21 arrangeres etterpå. Mesterskapets første del ga en del stang ut for KSK. I G19-klassen vant forhåndsfavorittene Øfstaas/Sæther finalen over Valen/Sletvold. I bronsefinalen var det duket for et intenst oppgjør mellom fire spillere fra KSK. Til slutt kunne Sveinung Berg Olsen og Torje Torkildsen juble høyest, etter å ha vunnet mot Anton Ringøen og Torjus Kleivane. Julie Lie og Vilde Fosselie tok bronse i U19 klassen for jenter.

For tredje år på rad tok Eivind Brekke (t.v.) og Nils Ringøen gull i NM.

For arrangørklubben ble det en bra avslutning på mesterskapet. Den siste dagen hadde klubben 9 spillere involvert i finaler og bronsefinaler. For tredje år på rad tok Nils Ringøen og Eivind Brekke gull i NM. I år var første gang de tok gull i U17, etter to strake gull i U15-klassen.

I U21-klassen for jenter vant klubben både sølv- og bronsemedaljene. Renate Bjerland og Vilde Fosselie tapte finalen mot Fossdal/Helland-Hansen, men var fornøyde med andreplassen. Julie Lie og Melissa Aanensen Nybakk vant bronsefinalen over klubbvenninnene Oda Stray Homme og Migle Adonomyte.

Medaljevinnerne i U17: Fra venstre: Edvard Adolfsen/Tormod Mæland, Eivind Brekke/Nils Gunnar Ringøen og Ivar Andersland/Johannes Helland-Hansen.

I U21 for gutter var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. Håvard Aarrestad og Aleksander Sørum vant enkelt i finalen mot Anton Ringøen fra Kristiansand og Jarand Roalkvam fra volleyballfamilien fra Farsund. Martin Olimstad fra Åmli med makker Erik Barna kom på tredjeplass.

Arrangementsmessig viser klubben at den har blitt en erfaren arrangør av store turneringer. Mer enn 650 kamper ble spilt i løpet av mesterskapet. Til tross for noen få tekniske utfordringer, fikk klubben som arrangør mye skryt for gjennomføringen av et langt mesterskap.