NM-medaljer til KSK-spillere

Frida Lie og Lea Askeland fra Kristiansand Sandvolleyballklubb ble søndag norgesmestere i sandvolleyball for jenter under 17 år.

Publisert:

<p>Vinnere J17: Frida Lie og Lea Askeland fikk god hjelp av publikum i finalen</p>

Brukergenerert innhold

  • Tore Mydland
    Kristiansand Sandvolleyballklubb
Denne artikkelen er over to år gammel

I G21 og J21-klassene ble det sølv på KSK-duoene Sveinung Berg-Olsen/Torje Thorkildsen og Renate Bjerland/ Karen Elise Lund-Saga.

I finalen slo Lie/Askeland duoen Rugile Lavickyte og Birgitte Maaseide, sistnevnte datter av Bjørn Maaseide. Til tross fra kyndig coaching fra den tidligere sandvolleyballproffen, ble KSK-jentene for sterke og etter to strake sett gikk gullet til Kristiansandsjentene.

Hele pallen: Alle medaljevinnerne fra U17 og U21 samlet. KSKs gullvinnere Frida Lie og Lea Askeland står i midten, i sort.

Kristiansand Sandvolleyballklubb var forrige uke arrangørklubb for norgesmesterskapene i fire aldersbestemte klasser (U15, 17, 19 og 21). Dette er sjette året på rad klubben arrangerer NM. I tillegg til en formidabel dugnadsinnsats fra foreldre og spillere for å få arrangementet i havn, gjorde altså klubben i tillegg en flott innsats på banene. KSK sitter igjen med medaljer i alle årsklasser, totalt to gull og fire sølv. Både Sveinung Berg-Olsen og Renate Bjerland fikk hvert sitt gull og sølv, da de begge vant NM for U19 tidligere i uka.

Til tross for noen våte dager under arrangementet, er turneringsleder Aslak Brekke fornøyd med gjennomføringen av arrangementet.

– Med så mange positive mennesker skal det mer enn litt regn til for å ødelegge stemningen, uttaler han, i det han må løpe for å dømme en kamp der dommerne ikke har møtt opp.

Gode tapere: Renate Bjerland og Karen Elise Lund-Saga tapte finalen med et smil, og gratulerer vinnerne Sunniva Helland Hansen og Kirstine Gaarder. Sistnevnte vant U19-gullet sammen med Bjerland tidligere i uka.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785