«** (5. april 2016). Volleyball og basketball er i stor vekst i Kristiansand-regionen og Lauvåsen IF ønsker å bidra med sitt. Volleyball for barn (født 2008/2009) er allerede etablert, der 13-15 barn koser seg på treningen og lærer grunnprinsippene i volleyball, kombinert med masse lek og moro.

Geir Vestbø er en rutinert internasjonal dommer. Fra kampen mellom Finland og Italia i 2014 EM U18. Foto: Foto: Markku Makinen.

Nå er det basketball som står for tur, der barn mellom 10 og 13 år får mulighet til å bli mer kjent med denne idretten. Allerede i mai vil vi kjøre «åpne (gratis) basketballtreninger» og første trening er torsdag 12.mai, kl.17.30 på Hånes skole.

Volleyball og basketball er uten tvil, blant verdens største og mest populære idretter. Vi som er trenere brenner virkelig for hver vår idrett og vil gjerne dele denne gleden med barn og unge i nærområdet vårt.

Treneren for volleyball er Geir Vestbø, som i tillegg til å være trener for Lauvåsen IF også er en anerkjent internasjonal dommer. Treneren for basketball er meg (Dragoslav Jerkovic) , som har spilt og trent basketball i en del år og har fullført både aktivitetslederkurs og Trener 1-kurs. Vi har med andre ord god erfaring.

Vi har fortsatt noen ledige plasser på volleyballtreningen. Hvis du er interessert eller du har barn som ønsker å bli med, gå til www.lauvasenif.no og finn mer informasjon der.