KIFs damelag imponerte i Holmenkollstafetten

Denne gjengen ble nummer seks i sin klasse i helgas stafett.

Publisert:

KIF stilte med dette damelaget i klassen kvinner senior i Holmenkollstafetten. Fra venstre bak: Knut Willy Svendsen, Tonje Bergem, Sara D. Jensen, Lena Byremo, Astri Spinangr Helgeland, Linn Andrea Lindevik og Aud Ausland. Fra venstre foran: Martine Ruud, Ingrid E. Ukkelberg, Mari Bergem, Camilla Netland, Hanne Sløgedal og Linne Ausland. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Knut Willy Svendsen
    Lagleder KIF

Holmenkollstafetten er et arrangement for alle. Det er 15 etapper fordelt på ei rundløype på omkring 19 km. Fra utrente til særdeles godt trente deltar på dette arrangementet, som forøvrig er Norges største idrettsarrangement med ca 50 000 deltakere. Nivået er særdeles høyt på eliteklassene. Kjente og store idrettsutøvere deltar.

Det er noen år siden vi har stilt lag og jentene gjorde en kjempejobb. De lå lenge i teten, men ble litt for lette på noen etapper. Det var mange unge og ferske løpere på laget. Da er det også vanskelig å treffe med rett dame på etappene. Jeg har sjeldent sett bedre iver og vilje enn i Kollen!

Ei av løperne, Ingrid Eikaas Ukkelberg, melder følgende:

– Stafett er kjempegøy! Lykken var stor da KIF friidrett ringte meg to dager før start at de sårt trengte en deltaker til på laget. Skade innad i klubben gjorde det vanskelig å stille et fulltallig lag.

Så da ble det en dagstur til Oslo på laget og meg. Etter drøye fire timer i fellesbuss sammen med spreke løpere fra Kristiansand Løpeklubb var vi vel fremme på Bislett.

Laget ble samlet og lags-skjorte, samt startnummer, ble delt ut ut av turleder Knut Willy Svendsen. Laget består av unge utøvere, flotte jenter som vi kommer til å lese mer om tiden fremover. Vi hadde startnummer 416 og startet i klassen «kvinner senior». For å starte i «kvinner elite», må laget kvalifisere seg først.

Målet er å bli kvalifisert til et Elitelag. Det er fullt mulig med disse spreke jentene!

PS! Sjekk resultatene her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785