Junioren er klar for større oppgaver

Øystein Tjomslands stortalent Grisle Odin G.L. hadde som ventet ingen konkurranse på Forus tirsdag kveld. Nå venter større oppgaver for junioren.

Publisert: Publisert:

Fjorårets klasseløpskvalifiseringer ble en parademarsj for Øystein Tjomslands toppjuniorer. I september er Grisle Odin G.L. en selvskreven kandidat til en plass i Kriterie-feltet. Foto: Hesteguiden.com

Brukergenerert innhold

  • Richard Ekhaugen, samfunns- og mediekontakt Sørlandets Travpark
Denne artikkelen er over ett år gammel

I tre år gamle Grisle Odin G.L. ser vi konturene av en virkelig topphest. Hingsten, som er oppdrettet av Gustav Larsen fra Lindesnes og trenes på Sørlandets Travpark av Øystein Tjomsland, er fortsatt ubeseiret etter tre starter i karrieren.

Tirsdagens start på Forus var på forhånd ventet å være et straffespark mot bakbundet keeper, og Tjomsland-traveren skuffet på ingen måte sine tilhengere. På enkle føtter tøffet Grisle Odin G.L. til seier i det som må betegnes som en lettere treningsøkt.

– Det blir sprettlett, som ventet, fastslo løpsreferent Georg Ingve Nilsen da sørlandsekvipasjen krysset målstreken på lette føtter.
Vinnertiden ble 1.31,7/2060 meter.

Neste oppgave blir med stor sannsynlighet DNTs Unghestserie på Bjerke neste onsdag, et løp hvor sørlandshesten med stor sannsynlighet møter konkurranse av et helt annet kaliber enn hva han støtte på i Stavanger tirsdag kveld. Fortsetter han utviklingen er det likevel vanskelig å se for seg hvilke hester som skal hamle opp med Tjomslands stortalent. 


Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Øystein Tjomsland
  2. Sørlandets Travpark