Ny seier i rallycross-NM

Etter seier i helgas 5. NM-runde overtok jeg ledelsen i sammendraget igjen.

Publisert: Publisert:

Fredrik Ågedal (23) fra NMK Konsmo suste inn til ny NM-seier i rallycross supernasjonal-klassen i helga. Foto: Rune Johannesen

Brukergenerert innhold

  • Fredrik Ågedal

UTØVERBLOGG: For en helg det ble på Finnskogbanen! Jeg startet lørdag med beste tid og stod etter innledende omganger med to bestetider, en tredjetid og en fjerdetid. Dette kvalifiserte til beste startspor i A-finalen. I den fikk jeg en meget godt start starten og leder hele veien til mål.

Jeg er sinnssykt godt fornøyd med helgen, og nå er det kun den siste siste og avgjørende NM-runde på Momarken som gjenstår. Om jeg vinner sammenlagt, blir det min sjette tittel totalt i rallycross supernasjonal og bakkeløp.

Jeg føler jeg har hatt en god utvikling siden jeg begynte med bilcross i 2012. Allerede i 2013 vant jeg min første landsfinale i bilcross junior. Jeg vant også denne i 2014. Etter det byttet jeg til rallycross supernasjonal. Hele veien har vinnerinstinktet vært veldig stort. Bilkontrollen har definitivt blitt bedre og jeg er blitt en smartere og mer erfaren sjåfør, med tanke på å sette opp bilen som den burde være for at det skal gå fort og ta kloke valg underveis.

Jeg jobber også hele tiden med å holde fullt fokus når jeg kjører slik jeg skal klare å ta lynraske avgjørelse på riktig tidspunkt . Som alltid må jeg få takke sponsorer og team som gjør dette mulig!

Les flere utøverblogger fra Fredrik Ågedal her

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Rallycross
  2. Bilcross
  3. Blogg
  4. Fredrik Ågedal