Sørlendinger vant gull og sølv i veteran-OL

Skihopperne Steinar Møvik og Oddvar Iveland vant henholdvis gull og sølv i OL for veteraner.

Publisert:

Steinar Møvik (t.h.) og Oddvar Iveland med hver sin medalje i OL-byen Kitzbühel. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Tor Mjaaland
    Oddersjaa SSK

Vennesla-bosatte Steinar Møvik (67), som på klubbnivå hopper for Oddersjaa SSK, vant i helga gullet i Kitzbühel i aldersklasse 65–70 år. Songdølen Oddvar Iveland (60), som hopper for Øvrebø IL, tok sølvet i klasse 55–60 år, til tross for et fall rundt K-punktet i K40-bakken. Uten det, hadde han vunnet gull, ettersom han bare var 2,5 poeng bak gullvinneren.

Dette er imponerende prestasjoner av begge to! Steinar har i mange år vært limet i hoppgruppa i Oddersjaa, og har gjort en flott jobb som trener. Han er en ildsjel som både sent og tidlig driver med preparering for at bakkene skal være i best mulig stand. Sportslig har han også hevdet seg godt både nasjonalt og internasjonalt i veteranklassene.

Oddvar Iveland melder følgende:

– Det har vært moro å være med på dette mesterskapet, men jeg var ikke fornøyd med mine hopp i konkurranse. Jeg fikk de to dårligste hoppene mine på dette rennet.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Oddersjaa SSK
  2. Øvrebø IL
  3. Hopp