Kristiansander vant thaiboksing-landskamp

Norgesmester Navid Shahi fra Kristiansand vant en tøff landskamp i Pakistan og er fortsatt ubeseiret i thaiboksing.

Publisert:

Navid Shahi (32) fra Sørlandets Kampsportsenter (nummer to fra venstre) sammen med sin motstander fra Pakistan, Haroon Butt. Helt til venstre: Shahid Rasool, president i Norges Thaiboksingforbund. Helt til høyre: Sohail Faisal Dar, coach fra Sørlandets Kamsportsenter. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Hege Merete Løvåsen
    Sørlandets Kampsportsenter
Denne artikkelen er over to år gammel

GUJRAWALA, PAKISTAN: Sørlandets nyeste tilskudd innen kampsport, Sørlandets Kampsportsenter (SKS), er i vinden for tiden. SKS ble kontaktet av Norges Thaiboksingforbund (NTF) angående en landskamp mellom Norge og Pakistan og fikk tilbud om å være med for Norge. Kampen fant sted i byen Gujrawala i Pakistan den 22 mars. SKS stilte med en utøver, norgesmesteren Navid Shahi (32).

Kampen ble den tøffeste til nå i Navid sin karriere, motstanderen var nesten et hode høyere og hadde en betydelig fordel på rekkevidden. Etter tre harde runder var stillingen uavgjort. Dette førte til en ekstra runde, som Navid vant på poeng.

Navid Shahi til høyre. Foto: Privat

SKS hviler ikke på laurbærene og skal allerede i ilden under MMA Galla Vol.5 i Danmark 5. mai. Sist gang SKS deltok på dette stevnet ble det seier i begge kampene de deltok i. Dette er Europas største stevne. Navid Shahi (32) er ansett for å være en av de beste i Europa innen amatør-MMA og er ubeseiret i thaiboksing.

Intervju i forbindelse med landskampen i Pakistan. Foto: Privat


Både Navid Shahi og Aslan Magamadov skal delta i Danmark 5. mai. SKS reiser ned sammen med Spartacus MMA fra Vennesla som er klubbens beste samarbeidspartner. Spartacus reiser ned med tre utøvere så dermed blir det totalt fem sørlandske fightere som skal i ilden.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Thaiboksing
  2. Sørlandets Kampsportsenter
  3. Spartacus MMA
  4. MMA