Mandal-utøver til tre kvartfinaler

Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb spilte seg til tre kvartfinaler i helgas norgesranking.

Publisert: Publisert:

Christer Andersen (t.h.) fra Mandal og makker David Nguyen fra Asker spilte sammen i double i helgens turnering. Foto: Trond Syvertsen

Brukergenerert innhold

  • Trond Atle Syvertsen
    Mandal Badmintonklubb
Denne artikkelen er over ett år gammel

BERGEN: Sesongstart for badmintonspillere ble innledet med et brak i Bergen hvor det ble spilt norgesranking for u16-spillere. Mandal badmintonklubb stilte med Christer Andersen i singel, mixed double og double.

Etter all treningen i sommer var vi spente på om han hadde tatt noen steg da han nå er yngst i sin klasse. Resultatet ble tre kvartfinaler, noe vi kan si oss fornøyde med.

I double-kvartfinalen kom det sureste tapet hvor makkerne tapte 21-19 og 21-19, jevnere kan det knapt bli. I denne kampen spilte Andersen med ny i makker i David Nguyen fra Asker.

Foto: Privat

Neste turnering er i Sola kommende helgen. Helgen etter er det norgesranking for senior elite- og u17-spillere i Kristiansand, hvor vi stiller med syv spillere. Størst forhåpninger har vi til Carlo Andersen i elite og Hermod Haugland i u17.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Badminton
  2. Mandal Badmintonklubb