HÅNDBALLSKOLE for deg som er født i 2000-2006

Kunne du tenke deg å delta på håndballskole i sommer ??

Våg håndball arrangerer håndballskole 23.-25. juni og Vipersspillere vil være blant instruktørene i år. Vi bader i bassenget i Vågsbygd Samfunnshus, vi lærer flaggfotball av ordentlige amerikanske fotballspillere fra Kristiansand Gladiators (damer og menn) ,vi skal lære mye håndball og får også en innføring i orientering (!) i tillegg til å få mange nye bekjentskap på tvers av lag og klubber.

Skolen vil i år servere varm mat alle tre dagene til lunsj og det vil bli delt ut frukt underveis til gruppene. Håndballskolen er bygd opp slik at det deles i klassevis hvor deltakere fra samme årskull samles og det ledes av gruppeledere som er hentet fra egne rekker og som får god trening i å være ledere for unge mennesker. Det kommer godt med både privat og ikke minst i lag

Skolen starter kl. 08:30 med oppvarming og avsluttes 15:30 hver dag i Vågsbygdhallen. Området vil som tidligere år være Vågsbygdhallen, Fiskåbanen og Karussområdet. Vi satser også i år på fint vær, så litt vannkrig vil det også bli….

Håndballskolen er en viktig aktivitet for Våg Håndball. Det skal være en håndballskole, med vekt på håndball, men vi er vel så opptatt av at deltakere skal får et variert program i løpet av de 3 dagene skolen varer. I år er KOK hentet inn for å lære oss litt mer om orientering. Stig Mortensen, som er fysisk trener for Vipers, vil lære oss fysisk trening ikledd øvelser som gjør det litt mer moro.

Håndballskolen arrangeres i år for 18. år på rad. Håndballskolen koster kr. 800,- pr deltaker .

Høres dette morsomt ut ??? Meld deg på via Våg Håndballskole 2014

Da ønsker vi velkommen til årets håndballskole 23.-25. juni 2014