Halvparten av spillerne hadde ikke spilt turnering før, men ble mange gode erfaringer rikere. De ferskeste hadde bare spilt i noen måneder, men om det ble tap eller seier, var spillegleden uansett stor.

Otras Remi Morland sikret seg autografen til Jim Ronny Andersen.

– Dette er kanskje den viktigste begivenheten for klubben, mente toppspilleren Jim Ronny Andersen (41), som forøvrig spilte oppvisningskamp mot junioresset Mads Marum (18) for å vise de unge hvordan badminton på toppnivå ser ut.

Stevnets beste spiller i fravær av de fem-seks beste sørlendingene ble Tobias Tønnessen blant guttene i den beste 15-års klassen da han slo Herman Ruud i finalen i tre sett.

Maja Morvik Kragholm til venstre, Selma Bjørnestøl til høyre. De vant damedouble sammen. Majas storesøster Emma ble nr. 2 i single etter Selma Bjørnestøl.

Nora Omdal ble tilsvarende beste jente foran Benedikte Omdal.

Blant 13-åringene viste Selma Kvarenes Bjørnestøl et avgjort talent, ei jente med noe stort på gang. Denne gang med Emma Morvik Kragholm som runner up.

Christian Ripegutu og Johanna Danielsen toppet listen for den yngste kategorien unge badmintonspillere.

Mange talenter med teknisk høyt nivå, spesielt fra storebror KBK med 53 spillere, viste seg fram i helgen. Det gror bra i sørlandsklubbene.

Og viktig for kretsen: Otras Remi Morland (13) vant B-klassen, og det er første gang en Otraspiller er høyest på pallen i badminton.