Pir Anwari (bildet) og Olav Enes tapte hver sin finale i helgas nybegynnermesterskap i Fevikhallen.

Over 50 nevekjempere deltok og det ble bokset 43 kamper. Selv om det var stor variasjon både på tekniske ferdigheter og kondisjon, ble det bokset en rekke gode kamper. AIK Lund stilte med tre mann, men måtte nøye seg med to sølvmedaljer.

Tungvekt senior B: Alexander Gundersen, AIK Lund tapte innledende kamp 0-3 mot Lars Jonsen, B-30. Jonsen vant tre kamper og ble mester i klassen.

Weltervekt senior B: Semifinale Pir Anwari, AIK Lund vant 3-0 over Leo Folstad, Askim. Finale: Pir Anwari tapte 1-2 for Torry Grønsberg, Voss BK. AIK Lund-bokseren kjørte nok litt for hardt fra begynnelsen. Han dominerte det meste av kampen, men kondisjonen holdt ikke helt til mål denne gangen.

Mellomvekt senior A: Finale: Olav Enes, AIK Lund leverte en god kamp men tapte 0-3 mot Hasan Ahmadi, Grimstad.

Vi gratulerer arrangørklubben Grimstad BK som dominerte mesterskapet og ble beste klubb med stor margin til den nest beste.

Foto øverst: Nils Kapstad. Pir Anwari (rød drakt) vs. Torry Grønsberg.