Kjell Løvdal (t.h.) kunne glede seg over V75-seier på direkten da Mietor innledet 2018 på beste vis sammen med kusk Gunnar Austevoll. Hesteguiden.com

Løvdal innledet året med V75-seier

Kjell Løvdal sendte sin første stallhest for året til start lørdag. Det endte like godt med V75-seier.

Hesteguiden.com

Richard Ekhaugen.
Samfunns- og mediekontakt ved Sørlandets Travpark

TØNSBERG: Mietor avsluttet 2017 med å vinne V75 på Bjerke lille Julaften. Kjell Løvdals nyblivne 5-åring var første stallhest til start i 2018 for Vegårshei-treneren, og hingsten ga sin eier og oppdretter en best tenkelig start på det nye året.

Sammen med kusk Gunnar Austevoll ledet Mietor hver meter av V75-3 på Jarlsberg Travbane lørdag ettermiddag. Da den argeste konkurrenten Neslands Faksen galopperte i siste sving lå veien åpen for sørlandsseier. Til mål kom Mietor på 1.29,1/2100 meter.

- Det var den første starten for mine hester i 2018, og jeg synes Mietor var god. Han svarte ærlig opp da angrepene kom, sa en tydelig fornøyd Løvdal på seremoniplass.

- Mietor er veldig bra for tiden, og det er en hest som vil utvikle seg ytterligere, mente Gunnar Austevoll etter løpet.
Tidligere på dagen vant Øystein Tjomland-trente Tangen Elvira sammen med gjestekusk Lars Anvar Kolle. Feilfritt er det få hopper som er bedre i grunnlaget, og konkurrentene hadde ingenting å stille opp med da sørlandshesten satte inn angrepet på den siste langsiden. Til mål kom Tangen Elvira på 1.29,6/2140 meter.

Øystein Tjomsland-trente Tangen Elvira imponerte da hun sammen med Lars Anvar Kolle vant på Jarlsberg lørdag. Hesteguiden.com

- Dette var en strålende prestasjon, utbasunerte løpsreferent Kurt Hella ved målgang.