Fra Jerv til Express

En skadefri Vegard Somdal (20) går inn som en fin forsterkning for det nyopprykkede 3. divisjonslaget Express.

Publisert:

Vegard Somdal (t.v.) og sportslig leder i Express, August Gundersen. Foto: Magne Aslaksen

Brukergenerert innhold

  • Magne Aslaksen
    IL Express

GRIMSTAD: Det var på den siste dagen i 2019 at sportslig leder i Express, August Gundersen, kunne ønske Vegard velkommen til klubben. Vegard er primært høyre kantspiller, men kan også bekle spissrollen.

Han sier følgende etter overgangen fra gult og blått til rødt og blått:

– Tiden min i Jerv har vært veldig lærerik og fin. Det er svært mange fine folk både i og rundt klubben. De siste årene mine har vært preget av mye skader, spesielt det siste året hvor jeg har vært gjennom to operasjoner. Først var det en knestreng som lå i klem på framsiden av kneet, denne ble så fjernet med en såkalt kikkehulsoperasjon. Så fikk jeg smerter igjen etter å ha kommet tilbake i trening, denne gangen var det arrvev fra den forrige operasjonen som har klumpet seg sammen til en klump som var blitt ganske stor.

Han fortsetter:

– Ambisjonene mine er å holde meg skadefri og prestere på et jevnt og godt nivå. Jeg håper på å prestere så godt som mulig med Express, men hovedmålet må nok bli å holde seg i 3. divisjon. Men det hadde vært gøy å overraske litt!

– Jeg har ikke fått testet kroppen ordentlig etter operasjonene, men jeg spilte litt fotball her om dagen og det virket veldig fint. Formen er nok ikke på topp, men fortsatt en det en god stund til seriestart. Så da skal jeg være klar!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. FK Jerv
  2. IL Express
  3. Fotball