Bjørgen hyllet stupetrener Arne Tellefsen

Arne Tellefsen (66) i Kristiansand Stupeklubb har fått ildsjelpris fra Norges idrettsforbund og Norsk Tipping. Den ble overrakt ham digitalt av Marit Bjørgen.

Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Leif Jacobsen
    Kristiansand Stupeklubb

– Vi setter utrolig stor pris på sånne ildsjeler som deg, så tusen takk for den innsatsen du legger ned for å holde Idretts-Norge i gang, sier Bjørgen i videoen.

Arne Tellefsen får et diplom og 10.000 kroner, som skal gis videre til hans klubb Kristiansand Stupeklubb. Som kretsvinner i Agder er Tellefsen sammen med de øvrige ti fylkesvinnerne nå med i en nasjonal konkurranse der juryen skal kåre én vinner som blir årets ildsjel i Norge.

Arne Tellefsen var stupedommer under sommerlekene i Rio i 2016. Foto: Åge Harald Drangsholt (arkivfoto)

I nominasjonssøknaden som undertegnede/nestleder i Kristiansand Stupeklubb sendte inn i forkant av kretsvinnerutdelingen står det:

«Jeg har fulgt Arne i flere tiår. Han er formann i klubben og er lidenskapelig interessert i stuping og bruker all sin fritid på dette. Han er i hallen hver dag, på morgentreninger flere ganger i uka og reiser med barna på stevner i både inn- og utland. Han legger ned en ufattelig mengde timer i dette og alt gjøres på dugnad. Han hadde virkelig fortjent å bli hedret for det fantastiske arbeidet han har lagt ned for klubben og utøverne gjennom alle disse årene. Arne var med og stiftet stupeklubben i 1970 og har vært der 200 prosent siden den gang. I år fyller klubben 50 år og han er ennå like aktiv, han er helt unik. Det hadde vært fantastisk å kunne hedre han det arbeidet han har lagt ned for idretten gjennom 50 år, og muligens ekstra stas i år da vi samtidig har jubileum.

Les også:

Ildsjeler ble hedret

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand Stupeklubb
  2. Marit Bjørgen