Kristiansand-duo på landslagssamling

Ina Andresen fra Randesund IL og Idun Kydland fra IK Gimletroll er tatt ut på treningssamling med J16-landslaget.

Publisert:

Ina Andresen (t.v.) og Idun Kydland ser fram til en ny landslagssamling. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Christer Madsen, Norges Fotballforbund

J16-landslagstrener Elise Brotangen fra Kristiansand har tatt ut troppen til treningssamling i perioden 19.–24. oktober. Det skal også spilles en internkamp under oppholdet.

– Jeg gleder meg masse til samlingen. Jeg har trent bra hele året, selv om Covid-19 har ødelagt mye for oss som elsker fotball. Det skal bli gøy å treffe spillere og trenere igjen på samlingen. Jeg har lyst å utvikle meg som spiller, så det er veldig lærerikt på slike samlinger, sier Randesund-spiller Ina Andresen.

Gimletroll-spiller Idun Kydland sier følgende:

– Jeg var også på landslagssamling i Porsgrunn i august, og det ga masse inspirasjon og motivasjon, spesielt i denne litt rare tiden. Så nå gleder jeg meg ekstremt mye til å treffe gjengen igjen, og få spilt sammen med de beste i Norge. Samlingene er utrolig lærerike og du har gode trenere og medspillere rundt deg hele tiden. Etter samling får du både gode og konstruktive tilbakemeldinger som man bygger videre på, på treninger i treningshverdagen.

Toppidrettselev

– Det er jo fortsatt spesielle tider hva gjelder Covid-19. Men vi fikk satt opp en J19-serie med lokale lag, som har gjort at vi heldigvis har kunnet spille kamper. Det er fortsatt ikke helt optimalt, men klubben har vært flink til å sette opp gode treninger i forhold til de retningslinjene som har vært den siste tiden. Denne høsten begynte jeg også på toppidrett på KKG. Dette medfører at jeg nå har 8-10 treninger i uka. Det er selvfølgelig en overgang, og det blir ekstra viktig at treningene jeg har i løpet av uka varierer, og tilpasses for å redusere risikoen for skader. Alle disse faktorene føler jeg at KKG og Gimletroll har fått bra til. Så jeg føler meg veldig godt ivaretatt av alle rundt meg.

– Skal jage etter å ta nye steg

Landslagstrener Elise Brotangen melder dette:

– Vi er veldig takknemlig for å få komme på samling igjen. Vi er fortsatt i en spesiell tid, noe som krever at vi er tilpasningsdyktige og evner å optimalisere ut ifra forholdene. Det har jeg stor tro på at vi skal få til. Vi får gode treningsdager og masse tid til å jobbe godt med vårt konsept, både på og utenfor banen. Vi skal jage etter å ta nye steg, slik at vi som lag er klare når kvalikene står for tur og for at enkeltspillere skal ta nye steg.

Her er troppen:

Thiril Erichsen – Fjellhamar
Savanna Duffy – Åsane
Helene Dønnum Veum – LSK Kvinner
Helle Rindal – AaFK Fortuna
Silje Helgesen – Viking
Maria Fink – Lyn
Kaja Olsen – Avaldsnes
Vilde Bakke-Andersen – Viking
Oda Johansen – Fjellhamar
Rakel Renolen – Stabæk
Mari Rosendal Nyhagen – Vålerenga
Julie Aune Jorde – Lyn
Idun Kydland – Gimletroll
Stine Brekken – Molde
Mille Christensen – Fjellhamar
Maria Østervold – Arna-Bjørnar
Malene Dunsby – Øvrevoll Hosle
Emma Iversen – Vålerenga
Ella Isaksen Opkvitne – Øvrevoll Hosle
Smilla Vallotto – Stabæk
Anastasia Høgevold – Stabæk
Ina Birkelund – Tromsø
Ina Andresen – Randesund
Guro Røn – AaFK Fortuna
Malene Alfredsen – Stabæk
Kristina Svandal – Haugar

PS! Tiril Toft fra Lyngdal IL er eneste sørlandsjente som er tatt ut i J15-troppen. Den samles til treningssamling 19.-24. oktober, der det skal spilles to internkamper.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Randesund IL
  3. IK Gimletroll