Fløy med svak sesongavslutning

Fløy tapte 1-4 hjemme mot Asker og ender dermed på sjetteplass i sin 2. divisjonsavdeling.

Publisert:

Fra søndagens 2. divisjonskamp på Arkicon Arena. Foto: Svein Grundetjern

Brukergenerert innhold

  • Dagfinn Grastveit, Fløy

FLEKKERØY: Godt frammøte og en entusiastisk Rægestimen i hustrig høstvær så ut til å tenne hjemmelaget fra start. Det var bare spilt tre minutter da ballen havnet i nettet etter en meget fin heading fra Fløys Thomas Nygaard etter en corner. Etter dette kom Asker mer og mer inn i kampen, og etter 18 minutter kom utligningen på et skudd ved Rasmus Isegran som gikk via en Fløy-forsvarer og i motsatt stolpe og inn.

Siste Dreshaj-kamp

Asker fortsatte å kjøre på i kjent stil ved å doble, spesielt på venstresida og trykke på med spillere sentralt i banen. Fløy klarte aldri å finne mottrekk, som så mange andre lag, mot dette og flere ganger holdt Asker på å gå opp i ledelsen. Dardan Dreshaj, som spilte sin siste kamp for Fløy, holdt imidlertid på å gi vertene ledelsen igjen med et smart skudd som dessverre gikk i stolpen. Forarbeidet var det Fløys bestemann Mathias Grundetjern som sto for.

Like før pause gikk Asker opp i ledelsen ved Alfred Scriven, som skjøt kontrollert i hjørnet. Da så Asker økte ledelsen like etter pausen til 3-1 ved samme Scriven, gikk lufta ut av Fløy-ballongen og det var bare spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Asker nøyde seg med én scoring til ved Sindre Mauritz-Hansen.

Etter 70 minutter fant dommeren ut at han ville gi Fløys Arent-Emil Hauge det røde kortet etter to gule.

Merkelig nok virket ikke serietoer Asker særlig hissig på å bedre målforskjellen all den tid tabellfirer Vard Haugesund ligger tre poeng bak, med bare ett mål dårligere målforskjell og med én kamp mindre spilt. Tabelltreer Egersunds IK ligger best til å klare kvalikplassen med sin gode målforskjell. Bryne er allerede klar for opprykk.

Sotra-kamp blir avlyst

Fløys beste var som nevnt Mathias Grundetjern, som var den eneste denne gangen som matchet Asker-spillerne med sin rekkevidde.

Den opprinnelige kampen mot Sotra kommende lørdag blir avlyst pga. koronasituasjonen i bergensområdet og i tillegg har ikke kampen betydning for noen av lagene. Fløy ender dermed på 6. plass i årets 2. divisjon avdeling 2.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Fløy
  3. Asker