Randesund G19: Bak fra venstre: Elias Nahiry, William Johnsen, Max Stephens, Håkon Solberg, Stelvio Freitas, Fredrik Skaar Manneråk, Kasper Hornnes, Rasmus Berhus, Ole Sikveland Johnsen, Philip Fidjeland, Sander Berhus, Sander Sørensen, Shlirim Balaj. Bak fra venstre: Elias Håland Brandsdal, Håkon Alvestad, Henrik Newport, Felix Kersten, Zein Tynon, Øyvind Strømme og årets kaptein Torje Kydland. Trenere: Rune Byklum og Simon Dalen Gundersen (ikke på bildet) Privat

KM-tittel til Randesund G19

Etter ti kamper i høstsesongen kunne Randesund-spillerne juble som kretsmestre i juniorklassen.

Brukergenerert innhold

Rune Byklum
Randesund IL

I G19-klassen spilles kvalifisering på våren med 13 lag påmeldt og de seks øverste lagene havner i 1. divisjon om høsten og kjemper om kretsmesterskapet. Etter en vanskelig vårsesongen med mye skader og litt få spillere endte vi på 7 plass. På grunn av at Trauma måtte trekke laget, fikk vi da den siste plassen og ble med i høstens 1. divisjon.

Da vi startet opp igjen i slutten av juli, hadde vi 21 skadefrie og topp motiverte spillere i troppen. Vi har hatt en enorm utvikling i høst og hatt lite skader og forfall generelt. Vi har også spilt gjennom høstsesongen og kun fått seks gule kort, noe som ingen andre lag er i nærheten av.

Spillergruppa har bestått av fire årsklasser. 03–02–01 og 00. Vi spilte ti kamper i høst mot gode lag og med sju seiere og tre tap ble det til slutt 21 poeng og tre poeng mer enn Søgne som tok andreplassen. 26 spillere og 4 G16-spillere har bidratt gjennom vår- og høstsesongen.