Landslagsspiller til ØIF Arendal

ØIF Arendal har signert linjespilleren Luigj Quni fra sveitsiske Fadi Winterthur.

Publisert: Publisert:

Luigj Quni, som var på prøvetrening hos ØIF Arendal i sommer, er trolig spilleklar for de rødsorte mot Haslum kommende helg. Foto: ØIF Arendal

Brukergenerert innhold

  • Vidar Lorentsen
    ØIF Arendal

ARENDAL: Spilleren, som har både sveitsisk og kosovsk pass kommer til ØIF Arendal allerede fredag. Han ble presentert for sponsorene på torsdagens treff hos Arendal Herregaard.

Luigj Quni er spiller på Kosovos landslag. Han er kjent for et kompromissløst forsvarsspill og er en annerledes angrepsstrek enn hva ØIF Arendal har i dag. ØIF Arebdal-trener Marinko Kurtovic forklarer:

– Han står i sperrer og rykker i tomrommet. Han er veldig bevegelig. Kompakt og fysisk sterk. Han kan gi bakspillerne ennå bedre arbeidsbetingelser og supplerer godt de linjevalgene vi i dag har.

ØIF Arendal sliter med mye skader i strekposisjon.

– Vi hadde Luigj på prøvetrening i sommer. Han imponerte oss veldig både som person og håndballspiller. Vi valgte den gang å gå for Kristian Rammel, men da skadene på strekposisjon bare har blitt tristere og tristere, så vi nå muligheten til å hente ham allikevel. Han passer perfekt i vår profil som person og spillere. Han er en person med veldig flott karakters, sier Kurtovic.

Luigj er født i februar 1996. 23 år gammel, fyller 24 i februar 2020. Han er 191 centimeter på strømpelesten og veier 97 kilo.

Her kan du se ham i aksjon for Kosovo:

Overgangen er allerede iverksatt og sannsynligvis blir han spilleklar til helgens kamp mot Haslum.

Luigj har forankringer til Arendal. Han har både tante og onkel her. Ivrige håndballslektninger som på forskjellig vis er engasjert i ØIF Arendal.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. ØIF Arendal