Storstevne i Badmintonsenteret

30 klubber, 200 deltagere (hvorav nesten en fjerdedel fra KBK) og spill tre dager til ende er noen tall foran helgens badmintonturnering.

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Jahn Olav Marum, KBK
Denne artikkelen er over tre år gammel

Kristiansand Badmintonklubb er igjen vertskap for en av sesongens største rankingturneringer. Det spilles i seniorklassen, U17 og U13, hvilket betyr at stort sett det som regnes for gode badmintonspillere i Norge er på plass. Dessverre er Jim Ronny Andersen skadet, så KBKs håp blant de eldste gutta må bli Mads Marum (18).

På jentesiden stiller arrangørklubben med Marlene Wåland, Helene Abusdal og Thea Johansen, nyervervelse fra Sandefjord, som de beste kortene.

U17 spillerne bør slå godt fra seg, men både Jonas Østhassel og Emma Wåland kommer neppe på øverste på pallen. Vel, kanskje i mixed double?

Den yngste klassen er stor og god. Tobias Tønnessen (12) er normalt beste KBK-spiller og skal bli spennende å følge. I det hele tatt blir det mange og artige lokale spillere å se.

Allerede fredag ettermiddag er fjærballene i lufta i det nye lyset i et badmintonsenter pyntet til første lysfest.

Kom og se, da vel!

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Badminton
  2. Kristiansand Badmintonklubb