Se video fra Madelen Søftelands kickboksing-treninger

Det kan være vanskelig å skulle forklare hvordan jeg trener, fordi det varierer så fra uke til uke. Jeg løper intervaller, og trener eksplosiv styrke med vekter.

Publisert:

Madelen Søfteland fra Grimstad under trening. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Madelen Søfteland
Denne artikkelen er over fem år gammel

UTØVERBLOGG: Utenom dette er det meste «kickboksingbasert». I hovedsak består denne treningen av oppgaver mot partner, trening på puter, teknikktreninger, oppgavesparring, sparring, sirkeltreninger (med kickboksingøvelser), intervaller på sekk, reaksjons-øvelser med partner, skyggeboksing , bevegelse/koordinasjon/balanse-treninger.

Jeg har laget et lite videoklipp til dere for å gi et lite innblikk i forrige uke:

Jeg trener to økter om dagen, hvor den ene som regel er er egentrening, og den andre med partner. Hvordan programmet ser ut for meg, avhenger av hvor lenge det er til konkurranse. I tillegg bygges det rundt hvilke kvaliteter, styrker eller svakheter jeg har bestemt meg for å jobbe med i den aktuelle perioden. Jeg syntes det er veldig greit å ha tekniske målsetninger for hver treningsperiode, hvor jeg definerer hva jeg skal forbedre, hvordan jeg skal jobbe med dette, og hvordan jeg skal få testet at jeg har forbedret meg.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kampsport
  2. Madelen Søfteland
  3. Blogg