Kristiansand-danser på pallen i Praha

Knut Harald Au fra Kristiansand og makker Marte Lund Ramstad fra Trondheim danset seg i helga til 3. plass i voksen standard og 4. plass i Rising Star Standard.

Knut Harald Au og Marte Lund Ramstad, som representerer Nidaros Danseklubb, danset i helga på Czech Dancesport Championship. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

Ane Omdal Aune, Kristiansand Danseklubb
Publisert:

Knut Harald Au (20) er den eldste av dansebarna i familien Au fra Kristiansand Danseklubb. Han bor nå i Trondheim hvor han jobber som tilkallingshjelp på Bilradiospesialisten og skal starte studier på NTNU til høsten. Sammen med sin dansepartner Marte danser de for Nidaros, og blir trent av Kristoffer Melås og Mette Brandstadmoen.

Knut Harald flyttet til Trondheim etter å ha vært i militæret i to måneder i fjor høst og har derfor hatt et halvt års pause fra dansen. Men heldigvis var hans dansepartner ledig da han kom tilbake og paret kan nå trene hver dag når de nå bor i samme by.

– Vi er fornøyde med både dansing og resultatet i Praha. Vi har en ambisjon om å bli så gode som mulig. Vi danser hovedsaklig fordi det er gøy, og har ikke tenkt til å bli verdensmestere, sier Knut Harald.

Helene Au og Vetle Kleveland. Helene er nest eldst av de fem Au-barna. Foto: Privat

Familien Au er en skikkelig dansefamilie hvor alle fem barna danser, og er og har vært aktive i Kristiansand Danseklubb hvor tre av barna danser sportsdans og de to yngste jentene danser freestyle etter å ha danset sportsdans i mange år.

Julie (12) og Matilde (13) Au danser begge freestyle. Foto: Privat

Oscar Au (8) og Emilie Åsly-Lindgren. Oscar er den yngste av de fem Au-barna som danser i Kristiansand Danseklubb. Foto: Martin Granum

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785