Agder-duo på ny landslagssamling

Ina Andresen fra Randesund og Kamilla Bruhjell fra Flekkefjord er igjen tatt ut på J16-landslaget

Publisert:

Ina Andresen (t.v.) og Kamilla Bruhjell på landslagssamling i Belgia i oktober i fjor. Foto: Elin Hjemdal

Brukergenerert innhold

  • Elin Hjemdal
    NFF Agder

De to spillerne er denne gang tatt ut på landslagssamling i forbindelse med Equinor Talentleir for jenter i februar. Her er Idun B. Kydland fra IK Gimletroll tatt ut på skyggelandslaget for J16, mens Tiril Toft fra Lyngdal IL er tatt ut i J15-troppen.

– Det er gøy å bli tatt ut, og de landslagssamlingen jeg har vært på hittil har vært lærerike og spennende, sier Ina og utdyper:

– Jeg treffer mange gode fotballspillere og får mange venner på samlingene. Jeg spilte i landskampen mot Belgia i oktober og det har gitt meg enda mer motivasjon.

Ina begynte som fotballspiller i Radar som åtteåring, sammen med tvillingsøsteren Ane. De har spilt sammen i Radar og Våg under kyndig ledelse av trener Kine Mellemberg og er nå ferske lagvenninner i Randesund.

Ina Andresen (t.v.) og tvillingsøsteren Ane Andresen i Våg-drakt i fjor. De spiller nå sammen i Randesund. Foto: Per Ivar Andresen

– Randesund har store ambisjoner, og vi er blitt tatt godt imot av klubben og lagvenninner. Ane spiller også på kretslaget, og vi har det kjempegøy sammen. Vi satser på å bli best mulig, sier Ina.

Også Kamilla Bruhjell fra Flekkefjord FK gleder seg til ny landslagssamling.

– Jeg ser veldig fram til dette året og er innstilt på å ta gode steg som fotballspiller. De siste tre årene har det skjedd enormt mye; alt fra sone-krets-talentsamlinger og ikke minst at jeg debuterte på landslaget i september, sier Kamilla, som i Flekkefjord trener med J17-laget, damelaget og G16- laget.

PS! Til Equinor Talentleir i Sarpsborg for gutter i månedskiftet januar/februar er Starts Henrik Webb Dahl og Jervs Mohammed Badran tatt ut på skyggelandslaget for G16. Starts Stian Mangseth tatt ut i G15-troppen.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785