Vindbjart-smell mot MK

2-1-ledelse til Vindjart ble til 2–6 i andre omgang.

Publisert: Publisert:

Vindbjarts Magnus Langerud takler inn 2–1 like før pause Foto: Stian Bøe

Brukergenerert innhold

  • Stian Bøe, Vindbjart FK
Denne artikkelen er over ett år gammel

MANDAG: Mandalskameratene ga oss en leksjon i effektiv fotball i andre omgang i Idrettsparken i Mandal mandag kveld. Hele 6–2 endte det til slutt, etter at vi litt heldig ledet 2–1 til pause.
Hjemmelaget gikk ut i høyt tempo og vi måtte virkelig kjempe for å holde nullen det første kvarteret. Etter sytten minutter gikk det ikke lengre, men etter ledermålet jobbet vi oss inn i kampen igjen og begynte å true MK sitt mål. Berry Gerezgi tråklet seg gjennom feltet og ble lagt i bakken, og Mustafa Omarkheil var sikker fra straffemerket.

Berry fikk en god mulighet til å legge på til 2-1, men tok seg for god tid og keeper fikk kastet seg i bein og ball. Like før pause var det kaptein Magnus Langerud som scoret sitt første mål på seks år. Ikke en perle, han kastet seg inn i en duell for å stoppe en klarering ut fra sekstenmeteren, og ball gikk i stedet andre veien, inn bak MK sin keeper.

Berry Gerezgi skaffer straffespark. Foto: Stian Bøe

2–1 til pause var litt flatterende, og da hjemmelaget etter pause begynte å få uttelling på sjansene sine, flere ganger godt hjulpet av svakt spill fra vår side, gikk det bare én vei. Etter at Endre Omland hadde skåret sitt andre for dagen og utlignet til 2-2, ble det Joacim Holtan-show. Øvrebøgutten skåret like godt fire mål på den siste drøye halvtimen, de tre første i løpet av sju-åtte minutter.

Uten tvil, dagens mann Joacim Holtan. Foto: Stian Bøe

Tre spillere fikk sin debut mot slutten av kampen, Tasso Dwe fra Arendal, Saman Bye Rostani fra Moss og Rasmus Hjelleset Bjerke fra Flekkefjord.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Vindbjart FK
  2. FK Mandalskameratene
  3. Mandal
  4. Fotball