Teland gjør comeback i Kristiansand Kajakklubb

Hakeem Teland har meldt overgang til gamleklubben og holdt mandag motivasjonsforedrag i klubbhuset ved Gillsvann.

Publisert:

Inspirerte deltakere på Hakeem Telands motivasjonsforedrag. Foran f.v: Stine Havre, Katrine Neset, Sofie Søndegaard Berge, Simon Wergeland-Yates, Magnus Nordal Worren, Lars Palucha, Audun Brandett, Nicolas Luciano Tveit og Ingrid Nordal Kristoffersen. Bak f. v: Tor Egil Davidsen, Bent Gill Johannessen, Sigurd Nordal Worren, Hakeem Teland, Mats AndreasTønnesland, Felix August Davidsen, Jens Christian Heffermehl, Hans Martin Engelstad, Harald Arntsen, Tanja Renate Erichsen, Halvard Dovland og Bernt Havre. Foto: Ole Christian Albert

Brukergenerert innhold

  • Ole Christian Albert
    Kristiansand Kajakkklubb
Denne artikkelen er over to år gammel

KRISTIANSAND: Med sine mange internasjonale topplasseringer, treningsiver og gode holdninger er Hakeem en viktig rollefigur og inspirator for kajakklubbens padlere og for klubbens rekrutteringsarbeid.

Etter en periode som medlem i Fana Kajakklubb i Bergen vender nå Hakeem sørover og blir fra 1. januar neste år medlem i Kristiansand Kajakklubb. Han vil representere klubben i norgescup og andre individuelle konkurranser.

Hakeem startet sin padlekarriere som tiåring og var i en periode aktiv i både svømmeklubb og kajakklubb.
Når han til slutt valgte å satse på kajakk, var det både på grunn av den treningsvariasjon og bredde som kajakkmiljøet tilbyr og mulighetene til å hevde seg internasjonalt som ble avgjørende. Svømming er for øvrig fortsatt en del av Hakeems treningsopplegg i grunntreningsperiodene, og han deltar i svømme-NM i Aquarama til helgen.

Hakeem forteller om sine treningsmetoder for klubbens medlemmer. Foto: Ole Christian Albert


Hakeem var ferdig på Norges Toppidrettsgymnas i Oslo i vår. Han satser for fullt mot OL i 2020 og har nå et "friår" hvor trening står i fokus. Til daglig trener han med landslaget i Oslo, men utover på nyåret kommer vi til å få se mer til ham i treningsrommet i klubbhuset og på Gillsvann. Han ønsker å komme i kontakt med interesserte sponsorer.
For Kristiansand Kajakklubb er det svært viktig å få en så god padler inn i miljøet, det inspirerer både unge og eldre padlere og er viktig for rekrutteringsarbeidet i en tid hvor det er mange konkurrerende aktiviteter. Klubben har i dag et lite men aktivt miljø og ser gjerne at flere barn og ungdommer begynner å padle.
At Hakeem gjerne vil tilbake til Kristiansandsklubben, er rett og slett fordi, som han sier: "Det er klubben i mitt hjerte".

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Kristiansand
  2. Padling
  3. Hakeem Teland