Scoret da Vindbjart 2 vant ny storseier

Denne trioen banket inn fire mål da Vindbjart 2 vant sin niende strake seriekamp.

Publisert: Publisert:

<p>Vindbjart 2s målscorere i 4-0-kampen over Jerrv 2 mandag. Kawsu Jabai (f.v.), Lasse Næss og Magnus Langerud. Foto: Steinar Skeie. </p>

Brukergenerert innhold

Denne artikkelen er over tre år gammel

Denne gangen var det Jerv 2 som kom til kort, vi vant 4-0 i Grimstad, og innkasserte seier nummer ni på rad i 4. divisjon. Kristoffer Syvertsen viste helt fra starten av at han var en klasse for seg selv i dag, og hadde som regel en mann hengene bak seg med et godt grep i armen når han forserte fremover.

Han hadde også sine vanlige og uvanlige finter på lur, og ble tatt i straffefeltet etter en av disse, med femten minutter spilt. Kawsu Jabai scoret fra ellevemeteren. Vi hadde et klart overtak mot et Jerv-lag som ikke klarte å spille seg til gode avslutninger, selv om vår keeper Aleksander Lie måtte ut og spille sweeper et par ganger.

Mål nummer to kom seks minutter før pause, Kristoffer med assist, vant en hodeduell og headet ballen gjennom til Kawsu som scoret nokså enkelt. Kveldens tredje mål kom noen minutter senere, ikke så ulikt nummer to, akkurat hvem som var nest siste og tredje sist på ballen må vi komme tilbake til, men at Kristoffer var involvert er helt sikkert. Magnus Langerud fikk ballen, lurte keeper og satte den i det åpne buret.

Kristoffer Syvertsen på et av sine mange dribletokt. Foto: Foto: Stian Bøe.

3-0 til pause med full kontroll, da kunne vi sette innpå et nytt talent, Lasse Stephan Næss, 2002-modell og yngre bror av Lucas som har vært med litt i 4.divisjon i år. Hadde ikke Lucas ligget hjemme syk ville nok han spilt, og ikke broren. Før det var gått fem minutter var han nær scoring, kom gjennom mot keeper, men sistnevnte kom raskt ut og reddet bra.

Jerv-laget fikk etter rapportene en overhøvling i garderoben i pausen, og spilte bedre i andre omgang. Keeper og forsvar fikk litt mer å gjøre, men taklet greit det som kom. Fremover på banen kom vi ikke til så mange klare målsjanser, men fem minutter før slutt kom det de tilreisende venndølene hadde håpet på i førti minutter, en debutscoring fra Lasse.

Sondre Nordhagen jaget en tilsynelatende fortapt ball mot dødlinjen, klarte å legge tilbake foran mål, der unge Næss var mye mer våken enn forsvaret, og satte ballen forbi en ensom keeper. Jerv 2 hadde vunnet fem av siste syv oppgjør, men vårt lag har vist seg å være minst et par hakk sterkere enn foregående år, og tar nå sommerferie som nummer to på tabellen med elleve seiere og tre tap, kun to poeng bak serieleder Lyngdal.

Laget: Aleksander Lie, Truls Anthonsen, Daniel Tveitaa Johansen, Leif Arne Hardang, Ishan Skårdal, Hans-Robin Enoksen, Daniel Goa Utgård, Magnus Langerud, Sondre Samuel Nordhagen, Kristoffer Sindholt Syvertsen, Kawsu Jabai. Innbyttere: Lasse Stephan Næss, Jonatan Sindholt Syvertsen, Benjamin Udø.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Vindbjart FK