Lørdagens kamp var mellom to lag som benyttet muligheten til å la mange unggutter få sjansen ettersom lagene er trygt plassert på tabellen. Fløy har som kjent sikret opprykk mens Madla ser ut til å ha stø kurs mot den viktige 4. plassen, som gir direkte kvalifisering til neste års NM-cup.

Kampen åpnet rolig de første 10-12 minuttene, men så var det Madla som spilte seg til en rekke store sjanser på et Fløy-lag som i en periode ble veldig dype samtidig som presset på ballfører manglet. Presset vedvarte til omlag halvtimen var spilt, men da satte Fløygutta inn støtet som har kjennetegnet laget i år. Først ble Dardan Dreshaj frispilt i glmrende posisjon men skjøt noe svakt rett på keeper. Men Dardan tok hevn. Like etter fikk han ballen litt ut til siden for målet, men skjøt ballen i mål via en Madlaspiller. Like etter hadde Madla en stor sjanse til å utligne, men nok en gang brente de en stor sjanse alene med keeper Henrik Markussen.

Men bare minutter etterpå kommer dagens Fløyangrep der det rulles opp på høyre, og innlegget stupheader Magnus Ask Mikkelsen praktfullt i mål. To minutter etter dette er Dardan Dreshaj igjen på farten da han header et innlegg fra høyre i mål. Dermed stod det plutselig 3-0 til Fløy etter 34 minutter, og Madlagutta følte nok at de ikke flyten.

Madlagutta åpnet 2. omgang på beste måte da de reduserte etter 47 minutter på heading etter corner. Ved den anledningen var Fløyforsvaret meget passivt. Like etter kunne John Olav Norheim økt ledelsen med den gode Madla-keeperen redder skuddet. Så fulgte en spillemessig laber periode der lagene skaper lite. Etter vel halvspilt omgang får Madla en stor sjanse til å redusere utterligere, men nok en gang misbruker de muligheten.

Men derfra og ut handler det meste om Fløy. Først header Johan Kvame Naglestad fra kort hold, men keeperen varter opp med en feberredning. Magnus Hallandvik har også en fin mulighet fra god posisjon, men skuddet går over. Helt mot slutten kommer innbytter Tony Hieu Vo til to kjempesjanser, men begge forsøkene ender utenfor. På den første blir han glimrende frispilt av innbytter og debutant Erik Bauge.

Trener Nikola Trajkovic uttalte etter kampen at denne nok ikke var av de beste, men han er meget fornøyd med tre poeng mot et av topplagene i en kamp der mange juniorer får sjansen. Johan Vigsø, Mathias Grundetjern, Daniel Eikeland og Erik Bauge fra G-19 laget gjør alle en god kamp, og spesielt Mathias Grundetjern utmerker seg med fint blikk for spillet. Klubb 22 kåret meget fortjent Dardan Dreshaj til dagens Fløyspiller. Han var en konstant trussel mot Madlaforsvaret og jobber også meget bra defensivt.

Dommer: Per Thomas Byrkjedal – Gimletroll

Scoringer: Dardan Dreshaj (27. og 34 min) Magnus Ask Mikkelsen (31)

Gule kort: John Olav Norheim