Kristiansand Sandvolleyballklubb dominerer U19-NM på hjemmebane

Kristiansand Sandvolleyballklubb arrangerer denne uka junior-NM i sandvolleyball og i U19-klassen dominerer klubben stort.

Publisert: Publisert:

Brukergenerert innhold

  • Tore Mydland
    Kristiansand Sandvolleyballklubb
Denne artikkelen er over to år gammel

Blant guttene består tre semifinalelag av en eller to KSK-spillere, mens jentene er representert på to. Mulighetene for edle KSK-medaljer er dermed meget stor.

Fetterne Karl Jørgen Mosvold og Torjus Kleivane fra KSK møter en Rogalandsduo i den ene seminen. I den andre braker de to KSK-guttene Sveinung Berg Olsen og Håkon Mydland sammen, med sine respektive partnere Andreas Sletvold (Tønsberg) og Kjetil Riisland (Dristug). Det er med andre ord mange KSK-gutter som har lyst på, og mulighet til, finaleplass i U19.

Håkon Mydland (i hvitt) blokkerer.

I den ene semifinalen for jenter 19 møter Renate Bjerland (KSK) og Kirstine Garder (Skjeberg) duoen Ane Askeland (KSK) og Karen Elise Lund Saga (KSK) i et nesten rent KSK-oppgjør.

Publikum følger med på banespillet på Gimle.

Vi er med andre ord garantert KSK-spillere i begge U19-finalene. Det er imidlertid et åpent spørsmål hvem av dem det blir.

I U15-klassen har de unge KSK-guttene Max Jørgen Fosselie og Leon Lauvland også kjempet seg til semifinale.

Den tidligere storspilleren Bjørn Maaseide (i grønt) coacher sin datter.

Semifinaler og finaler spilles på Gimle torsdag formiddag/ettermiddag.

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785