Kristiansand Badmintonklubb gjorde i helgen en solid innsats i det nasjonale stevnet i Sandefjord. Klassene U17 og Senior Elite var samlet til årets første rankingturnering, og flere av KBK’erne hevdet seg helt i toppen i flere klasser. Marlene Wåland (16 år) stilte i damenes eliteklasse, og imponerte stort med å gå helt til finalen i damesingel hvor hun tapte en tett og god kamp mot Vilde Espeseth fra Kirkenes. På veien til finalen slo Marlene flere av Norges beste damespillere.

På bildene fra venstre: Marlene Wåland, Mads Marum og Lotte Eide. Foto: Privat

Mads Marum og Lotte Eide forsvarte sin plass i norgestoppen, og vant mixdouble i klassen U17. Mads vant også herredouble U17 sammen med sin makker Tobias Krømke fra Sandefjord. Klubbmakkerne Nikolay Avenstroup og Christoffer Ripegutu (KBK) tapte semien mot Marum/Krømke og tok en flott tredjeplass i denne klassen. Mads Marum tok også tredjeplass i herresingel U17. Thea Tønnesen og Emma Wåland tok en flott tredjeplass i damedouble U17.

Ellers må det nevnes at KBK sin tidligere trener Christian Thode (spiller fremdeles for KBK), imponerte stort og vant både herredouble og mixdouble i seniorklassen med makkere fra andre klubber. Randi Selle fra KBK fikk også to fine plasseringer i seniorklassen med andreplass i damedouble og tredjeplass i mixdouble med makkere fra andre klubber.