GRIMSTAD: Vi er godt fornøyd med å ha kommet til enighet med Lillestrøm om et lån av 21 år gamle Erik Tobias Sandberg, for en periode fram til neste overgangsvindu.

Midtstopperen har vært en del av Lillestrøms A-lag helt siden han var 16 år, og har vært fast på aldersbestemte landslag. Sandberg trengte spilletid på høyest mulig nivå, og vi trengte både bredde og konkurranse i troppen – og dette er en god løsning for alle parter.

Vi takker Lillestrøm for en meget smidig og god prosess for å få dette til, og gleder oss til å inkludere Erik Tobias i troppen allerede på dagens trening.

– Sandberg er en ydmyk, fin gutt som er oppvokst i god kultur i LSK. Han er en klok gutt og en god forsvarsspiller. Er duellsterk og tar gode valg. Han har et godt fotballhode, sier Jervs hovedtrener Arne Sandstø.

Jerv-stallen for årets sesong ser nå slik ut:

Målvakter: Øystein Øvretveit, Andreas Olsvoll.

Forsvar: Erik Tobias Sandberg (på lån fra LSK til 1. august 2021), Tor Axel Bringsverd, Bjørnar Hove (til sommeren 2021), John Olav Norheim, Daniel Arrocha, Akeem Latifu, Kristian Novak, Jørgen Myhre, Jørgen Solli, Iman Mafi, Torje Wichne.

Midtbane: Thomas Kok, Thomas Liene Ness, Mathias Wichmann, Michael Baidoo, Thomas Zernichow, Håkon Suggelia.

Angrep: Diego Campos, Ikhsan Fandi, Ole Marius Håbestad, Juan «Pibe» Pablo Pereira Sastre, Willis Furtado.

På utlån: Alexander Dang (Egersunds IK ut 2021, kontrakt med Jerv ut 2022).