Nær NM-medalje for KOK-juniorene

Med beste tid på siste etappe løp Marius Aurebekk KOKs juniorlag inn til 4. plass.

Publisert:

KOKs lag i junior-NM stafett. Marius Aurebekk (f.v.), Brage Takle og David Runde. Foto: Jack Bjørnsen

Brukergenerert innhold

  • Ingvild Mulen, Kristiansand Orienteringsklubb

David Runde løp første etappe og sendte Brage Takle ut på 2. etappe ca 2,30 min etter teten. Brage løp en flott 2. etappe med 3. beste etappetid og sendte Marius ut som nummer fem, ca 3,20 min etter teten, og med ca 1,40 min opp til 3. plassen. Etter en forrykende avslutning fra Marius var KOK bare ti sekunder bak bronsemedaljen.

Dermed opprettholdt laget, som på forhånd var regnet som et av lagene som kunne kjempe om medaljene, rekken med gode plasseringer for KOK i junior-NM stafett.

Nok en fjerdeplass

Lørdag var det norgescupstevne i mellomdistanse. Her ble det også en 4. plass til Marius Aurebekk i H19-20. Marius satset fra start og hadde den beste åpningen, men dessverre ble det et drøyt minutts bom på 5. post og dermed måtte han nøye seg med 4. plass.

Marius Aurebekk etter 4. plass på mellomdistansen lørdag. Foto: Jack Bjørnsen

Sterk åpning hadde også Brage Takle i H17-18. Han ledet da en tredel av løpet var unnagjort, med så ble det for mye tidstap og han endte på 9. plass.

Trygve Børte Nomeland ble nummer 20 i H17-18 og David Runde ble nummer 28 i H19-20.

Løpene ble arrangert av Fana IL sydøst for Bergen, i et vekslende terreng med åpent fjellterreng, halvåpne områder med dels tett undervegetasjon (bl.a. einer/brake) og vestlandsk løvskog.

Avslutning med sprint

En litt amputert sesong avsluttes neste helg i Haugesund med NM-sprint helg. Det skal kåres norgesmestere i sprint, knockout sprint og sprint stafett. KOK stiller med flere løpere som absolutt kan kjempe om medaljene. De sterkeste kortene er Brage Takle i H17-18, Kristian Pytten og Marius Aurebekk i H19-20 og Dag Blandkjenn i H21.

Resultater NM stafett

Resultater NC mellom

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. NM
  2. Dag Blandkjenn
  3. Kristiansand Orienteringsklubb
  4. Orientering