Opprykksjagende Fløy gleder seg til mange lokaloppgjør

Mot blant annet fire øvrige Agder-lag skal Fløy gjøre sitt beste for at oppholdet i 3. divisjon blir så kort som mulig.

Publisert:

Lasse Sigurdsen (f.v.), Henrik André Dahlum og Dardan Dreshaj håper å bidra til opprykk med Fløy i 2019. Foto: Fløy (arkivbilde)

Brukergenerert innhold

  • Dagfinn Grastveit, Fløy
Denne artikkelen er over ett år gammel

Lørdag ble oppsettet for Norsk Tipping-ligaen 2019 klar. For Fløy innebærer serien på fjerde øverste nivå mange lokalderby og kamper mot gode 2-er lag.

Oppgjør mot Agder-lagene Vindbjart, Donn, Start 2 og MK vil garantert fenge interessen, og for noen kamper det kan bli!

Vindbjart blir sterke

Fløys hovedrival det siste tiåret, Vindbjart, vil garantert bite fra seg neste sesong. Mange lovende unggutter har fått erfaring i årets Norsk Tipping-liga, og kombinert med rutinerte ringrever var det bare en laber avslutning på sesongen som hindret opprykk. Og ryktene sier at Øyvind Gausdal er motivert for nok en sesong.

Donn var blant de opprykkslagene i hele ligaen som klarte seg best i årets sesong. Brødrene Pedersen loset "lakkskogutta" trygt gjennom årets serie med jevnt gode resulater både på hjemme- og bortebane. I tillegg var de blant lagene som scoret mest.

Start 2 blir blant de store spørsmålstegnene. På sitt beste, og med stor andel av A-lagsspillere i startoppstillingen, havner laget i toppen. Men dette blir nok først og fremst et spørsmål om prioriteringer fra sportslig ledelse inn mot neste sesong.

Gledelig nok er MK å finne i Norsk Tipping-ligaen etter noen år utenfor. Etter en sterk høst rykket MK opp fra 4. divisjon i konkurranse med Lyngdal, Våg og Fløy 2. Målet blir nok å stabilisere laget i Norsk Tipping-ligaen, og MK har utvilsomt kultur og fasiliteter til å bli regnet med i årene framover.

Brodd tippet høyt

Av lagene ellers er Brodd tippet høyt oppe av oddsekspertene sammen med Fløy og Vindbjart. Viking 2 og Bryne 2 har også masse talenter i sine rekker, og Flint fra Tønsberg som nå har slått seg sammen med FK Tønsberg blir et stort spørsmålstegn. Og som alltid er det noen duket for noen overraskelser i toppen.

Dette blir garantert en spennende 2019-sesong med mange severdige oppgjør på Arkicon Arena.

Her er lagene i Fløys avdeling:

Fløy

Vindbjart

Mandalskameratene

Donn

Start 2

Pors

Storm (Skien)

Flint - Tønsberg

Staal Jørpeland

Bryne 2

Vardeneset

Brodd

Madla

Viking 2

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Fotball
  2. Fløy
  3. FK Mandalskameratene
  4. IK Start
  5. Vindbjart FK