Får verdenscupdebut etter ny norgescupseier

Sindre Tveiten (20) fra Søgne er klar for sin første verdenscup etter nok en norgescupseier på Vierli.

Publisert:

Sindre Tveiten flankert av Emil Leenderts på andreplass (til venstre) og Marino Kristjansson på tredjeplass. Foto: Prosess Films/Eirik Vatne

Brukergenerert innhold

  • Matias Fosso Kristiansen
    Brettforbundet
Denne artikkelen er over ett år gammel

VINJE: – Det var sykt gøy i dag! Jeg fikk til det jeg hadde lyst til, og det føles veldig bra å vinne, sier Tveiten etter lørdagens triumf.

Årets første norgescupstevne ble en stor suksess med påskeføre og høyt nivå på kjøringen. Tveiten stakk av med seieren i seniorklassen for andre året på rad. I helga reiste tjueåringen til Østerrike for å delta i sin første verdenscup, som går av stabelen denne uka. Det er kvalifisering kommende fredag og finale dagen etter.

– Det at jeg får kjøre verdenscup allerede nå er veldig gøy. Det har gått bra i høst, så jeg føler jeg har et par triks som skal holde hvis jeg lander dem. Jeg er bare sykt klar for å kunne kjøre større konkurranser, sier Tveiten.

Sindre Tveiten i svevet Foto: Prosess Films/Eirik Vatne

Bak Tveiten kom Emil Leenderts på andreplassen og Marino Kristjansson på en tredjeplass. På damesiden var det Hanne Eilertsen som tok seieren med svært god kjøring. Andreplassen gikk til Ingvild Nymoen og tredjeplass til Line Wold Moen.

Konkurransen ble en perfekt start på sesongen med god stemning i bakken. Nå er det bare å glede seg til neste norgescupstevne på Hovden 19. januar.

Sindre Tveiten i aksjon i Hintertux i november:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Snowboard
  2. Hovden
  3. Sindre Tveiten