Denne helgen ble det arrangert nasjonalt rankingstevne i badminton for klassene U15 og U19 i Bergen. Kristiansand Badmintonklubb (KBK) stilte med sju spillere til sammen i de to klassene, og spillerne leverte solide resultater i alle klasser.

På bildet over ser vi Emma Wåland og Thea Tønnesen etter seier i U15 damedouble. Foto: Privat

Klasse U15 var delt i to, hvor de åtte beste spillerne i jente- og gutteklassen spilte eget turneringsoppsett i singel. Emma Wåland og Jonas Østhassel var kvalifisert for spill i denne klassen, og presterte godt med henholdsvis 3. plass og 7. plass. I det andre turneringsoppsettet for U15 gikk KBK av med seieren i både jente- og gutteklassen, der Thea Tønnesen og Jonas Tønnesen begge vant sine finaler komfortabelt. I damedouble U15 ble det også seier til KBK med Emma Wåland/Thea Tønnesen. Marie Mørk fra KBK fikk en flott 3. plass med sin makker Astrid Rytter Madsen fra Sandefjord. I herredouble U15 ble det 5. plass til Jonas Østhassel/Jonas Tønnesen. Emma Wåland vant også mixdouble U15 sammen sin makker Viktor P. Nordberg fra Sandefjord.

I klasse U19 ble det full uttelling for KBK hvor Marlene Wåland vant alle klasser (singel, damedouble og mixdouble). Damedoble ble vunnet sammen med klubbmakker Lovise Krogsæter, og mixdouble sammen med Gjermund Hagen fra Stavanger. Lovise Krogsæter gjorde også en god turnering, og fulgte opp med 3. plass i damesingel og 5. plass i mixdouble.