Ingen drømmereprise i Queen of the Castle

Jeg klarte ikke kopiere fjorårets gullmedalje fra Queen of the castle. Til tross for at jeg hadde en dårlig dag, leverte jeg likevel en god konkurranse sammenlagt.

Publisert:

Janne Grandalen fra Grimstad ble nummer to sammenlagt i strongwoman-konkurransen Queen of the Castle. Foto: Privat

Brukergenerert innhold

  • Janne Grandalen
Denne artikkelen er over fem år gammel

På denne videoen løfter jeg 125 kilo 14 ganger, som tilsvarer 1750 kilo, i markløft på ett minutt:

Gjengen som deltok i Queen of the castle i Finland sist helg. Jeg står til høyre på andre rad. Jyrki Rantanen Foto: Privat

For første gang i historien ble det gjennomført en strong(wo)mankonkurranse underlagt et anti-doping samarbeid. Arrangør og drivkraften bak dette samarbeidet, Jyrki Rantanen, gjør en fantastisk jobb for sporten og jeg er veldig takknemlig for at jeg får være en del av denne utviklingen.

Når det gjelder konkurransedagen i nordisk mesterskap i Finland, følte jeg meg ganske sterk og første øvelse gikk veldig bra. Men da jeg kom på øvelse to, merket jeg at jeg manglet et gir og det viste seg på resultatene mine. Jeg leverte ikke slik jeg burde ha gjort. Jeg tok meg sammen på siste øvelse og det holdt til en 2.plass sammenlagt.

Her er øvelsen Medley Stokk 45 kg. Axle 55 kg. Stokk 65 kg:

Publisert:
Vil du skrive for Lokalsporten?
Rune Stensland, Fædrelandsvennens produktsjef for Lokalsporten, ønsker bidrag fra nye skribenter velkommen. Ta direkte kontakt med Rune på 975 97 785
  1. Blogg
  2. Strongwoman
  3. Styrkeløft
  4. Janne Grandalen